O nás

Jsme rodinná firmička, která se mimo jiné začala věnovat výrobě náušnic. Ty řežeme laserovou technikou z topolové překližky nejvyšší kvality. Náušnice ručně barvíme nezávadnými akrylovými barvami, přírodními lazurami a mořidly. Všechny jsou ještě lakovány finálním transparentním akrylovým lakem, čímž zabraňujeme případnému špinění od barev a zvyšujeme tím celkovou životnost. Visací náušnice i špunty se snažíme osazovat háčky z chirurgické oceli, kvůli alergickým reakcím na jiné kovy. Ovšem na některé modely používáme háčky z obecného kovu v různých barvách, protože to prostě vypadá lépe. 

Náušnice malujeme podle aktuálních pocitů a občas jsou některé barevné variace i dosti šílené, ale každému se líbí něco jiného. U nejoblíbenějších modelů už máme barvy vyzkoušené a děláme je opakovaně.  U některých zkoušíme různé barevné variace, takže většina našich náušnic je v podstatě originál. 

Snažíme se vymýšlet své vlastní návrhy tvarů, ale používáme i inspiraci či hotové návrhy z běžně dostupných zdrojů (www.ameede.net, www.vectorsart.com, www.freepik.com, www.3axis.com). 

Naše náušnice nevyžadují žádnou speciální péči, ale jejich odolnost není tak vysoká jako u kovových či plastových náušnic. Přírodní materiál sice zajišťuje, že jsou náušnice lehoučké a v uších je téměř necítíte, ale zvláště u více vyřezávaných tvarů je potřeba počítat s vyšší křehkostí. Pro delší životnost náušnic také doporučujeme aby nebyly vystavovány vodě, chemickým či kosmetickým přípravkům .

Vlastníme techniku, se kterou dokážeme udělat i jiné věci o kterých se dozvíte v sekci Zakázková výroba. Pokud máte nějaké dotazy, tak nás neváhejte kontaktovat přes e-mail či na našem facebookovém profilu.

 


Autor: Veselé náušnice Vytvořeno: 13.09.2023